KlubnytNy test gør dig til en bedre golfspiller

Ny test gør dig til en bedre golfspiller

Danmarks førende golffysioterapeuter lancerer Golf Body Test, som kan gøre alle til bedre golfspillere.

Golfmagasinerne og nettet er fyldt med reklamer, der lokker med nye drivere, som giver længere og mere lige slag. Selv om vi godt ved, at en ny driver til flere tusinde kroner ikke er garanti for længere slag, så køber vi dem alligevel og håber, at vi bliver bare lidt bedre til golf.

Men for en tredjedel af prisen, er det faktisk muligt at komme til at slå længere og blive en bedre golfspiller. Det lover Danmarks to førende golffysioterapeuter, der netop har lanceret et koncept, der får dig til at slå længere og blive en bedre golfspiller.

I 15 år har de to fysioterapeuter Martin Lauridsen og Jakob Nees gjort Danmarks bedste golfspillere endnu bedre. Gennem deres arbejde med en række tourspillere og de danske landsholdsspillere, har de været med til at sikre den store internationale succes, som de danske golfspillere oplever i disse år.

Men almindelige golfspillere kan også få stor glæde af deres arbejde. Derfor lancerer de Golf Body Test, som man kan få foretaget på en af de klinikker, der er tilknyttet deres nye koncept Golfklinik.

– I vores egen klinik i Silkeborg arbejder vi med en bred vifte af golfspillere. Og de er alle sammen blevet bedre golfspillere af at arbejde målrettet med deres fysiske træning. Derfor har vi nu valgt at sætte det arbejde mere i system, så vi kan komme bredere ud og hjælpe endnu flere spillere, siger Jakob Nees.

Golfklinik_GolfBodyTest1En Golf Body Test begynder med en screening, hvor alle kroppens golfrelevante muskler bliver gennemgået, og spillerens bevægelighed, balance og ­grundstyrke bliver kortlagt. Screeningen danner grundlag for et skræddersyet træningsforløb, hvor målet er at skabe et mere effektivt og kraftfuldt golfsving. Efter et stykke tid bliver der foretaget en re-screening, hvor der bliver kigget på resultaterne og rettet til i træningsprogrammet. Hele testen med træningsplan, videoer og resultater kan løbende følges på Golfkliniks nyudviklede træningsportal, som man får adgang til, når man køber en Golf Body Test.

– Mange tror, at fysisk træning i forbindelse med golf kun er for eliten. Men faktisk er dem, der får størst gavn af at lave fysisk træning ofte motionsgolfspilleren. Da de ikke tidligere har trænet fysisk, vil der her være det største potentiale for udvikling. Vi kan love de fleste, at de kommer til at slå længere og få et lavere handicap, hvis de følger vores skræddersyede træningsprogram, siger Martin Lauridsen.

Martin Lauridsen og Jakob Nees driver til daglig deres klinik i træningscenteret i Silkeborg Golf Klub, men i løbet af det senest år har de uddannet en lang række fysioterapeuter fordelt over hele landet, så de også kan benytte konceptet i deres klinikker. Der er foreløbig 14 klinikker tilknyttet Golfklinik. Det antal forventes øget til 50 i løbet af de kommende år.

Læs mere om Golfklinik og Golf Body Test på Golfklinik.dk.

Det siger brugerne:

Nicole Broch Larsen, vinder på Ladies European Tour
– Da jeg kom på landsholdet i 2007, gik jeg ikke så meget op i fysisk træning. Folk sagde godt nok, at det var vigtigt. Men det var først, da Martin og Jakob lavede et program til mig, og jeg kunne se den kæmpe forskel, det gjorde for mit golfsving, at jeg blev bevidst om værdien af fysisk træning. Deres tilgang til golfspecifik træning giver en lyst til at træne, fordi man kan se, at det hjælper. Jeg har fået bygget råstyrke på og har fået mere fart i køllen takket være dem. Nu træner jeg tre gange om uge, både når jeg er hjemme og når jeg er ude på europatouren.

Bjarne Echberg, 50 år, handicap 14
– Jeg har tre børn, som spiller elitegolf, så jeg ved godt, at fysisk træning er en vigtig del af golfen. Da min klub lavede et morgenhold for erhvervsklubben, tilmeldte jeg mig. Vi fik lavet en personlig screening og kom alle maskinerne igennem, så vi fik nogle redskaber, som vi kunne arbejde videre med. Selve træningen var meget kvalificeret, og man kunne mærke, at man fik brugt de muskelgrupper, som skal være fleksible og stærke, når man spiller golf. Dem får man ikke brugt, når man cykler eller løber. Jeg følte, at træningen var god, og når man har rundet de 50, er det vigtigt at holde smidighed og styrke i kroppen. Jeg vil klart anbefale det.

Charlotte Bofill, 45 år, handicap 26
– Jeg har døjet med rygproblemer, men siden jeg begyndte hos Martin og Jakob for et par år siden, har jeg ikke mærket noget til dem. Samtidig er jeg blevet fysisk stærkere, jeg har fået mere energi og der er kommet mere fart i mit golfsving. Jeg kan godt lide, at man får nogle øvelser, som man kan bruge i det daglige, og så har de en god måde at undervise på. Jeg har anbefalet dem til flere af mine bekendte.

Golfklinik_GolfBodyTest2

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk