PopulærtLPGAGerina Piller er tæt på sin første LPGA sejr

Gerina Piller er tæt på sin første LPGA sejr

De seneste to gange har Gerina Piller spillet Solheim Cup. Hun er nr. 20 på verdensranglisten, men har endnu aldrig vundet en professionel turnering.

Det kan meget vel ændre sig søndag, da hun fører Volunteers of America Texas Shootout med to slag inden finalerunden. For anden runde i træk ramte Gerina Piller alle 18 greens in regulation og hun gik tredje runde i -4.

31-årige Piller fører i -14 foran Amy Yang og Mi Jung Hur i -12, mens Jenny Shin og Sei Young Kim deler 4. pladsen i -10.

Spiller sin sjette sæson på LPGA
Gerina Piller er igang med sin sjette sæson på LPGA. Hun har spillet 123 LPGA turneringer uden at vinde, men har selvsagt haft mange topresultater. Hun er gift med PGA Tour spilleren Martin Piller.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Volunteers of America Texas Shootout presented by JTBC, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk