PopulærtPGA TourNicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er klar til PGA Tour i Mexico

Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er klar til PGA Tour i Mexico

Thorbjørn Olesen spiller for første gang på PGA Tour i 2024, og sammen med Nicolai Højgaard regnes han blandt mange som en af favoritterne i denne uges Mexico Open, hvor sidste års vinder Tony Finau er hovednavnet.

Turneringen kan ses på discovery+ og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Der er to danskere med i Mexico Open på Vidanta Vallarta banen i det vestlige Mexico, og kigger man på verdensranglisten, så er både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen blandt favoritterne. Det er kun Tony Finau, der er bedre placeret på verdensranglisten i forhold til Højgaard, mens Olesen er den femte-højeste rangerede spiller til start.

Udover den spillemæssige form begge danskere kommer med, så er det umiddelbart en bane, der passer godt til danskernes spil. Der er god plads fra tee, og de bedste ”tee-til-green” spillere slutter ofte øverst på leaderboardet på denne bane.

Nicolai Højgaard har vist i starten af sæsonen, at når han er god fra tee, så spiller han med i den øverste del af feltet, og meget tyder på at han kan forbedre sin 33. plads fra 2023. Olesen vandt som bekendt i Ras Al Khaimah på DP World Tour i slutningen af januar, og har siden holdt tre ugers pause inde han nu tager hul på sin amerikanske sæson.

Sidste år vandt Tony Finau efter han var sluttet på andenpladsen i 2022, så verdens nummer 24 er naturligvis forhåndsfavorit her i 2024.

Mexico Open er spillet med enkelt undtagelser hvert år siden 1944, men blev først en del af PGA TOUR i 2022. Inden da var den i en årrække en del af PGA Tour Latinamerica.

PGA Tour Live (Featured Groups) begynder allerede 14.30 torsdag og fredag på discovery+, og Nicolai Højgaard er en del af torsdagens såkaldte Marquee Group sammen med Tony Finau og Mackenzie Hughes. De slår ud 15.03 dansk tid og kan følges hele vejen rundt på deres første runde. Fredag er de på banen 19.48 og kan ses fra hul 1 på feedet discovery+, inden hovedsendingen begynder kl. 22.00 på både Eurosport og discovery+.

Mexico Open at Vidanta kan følges på discovery+ og Eurosport 2
  • Torsdag den 22.2.: 22.00 – 01.00
  • Fredag den 23.2.: 22.00 – 01.00
  • Lørdag den 24.2.: 19.00 – 00.00
  • Søndag den 25.2.: 19.00 – 00.00

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk