ECCO TourNorsk og dansk hæder ved ECCO Tour Awards 2019

Norsk og dansk hæder ved ECCO Tour Awards 2019

Torsdag aften forud for Race to Himmerland presented by FREJA var traditionen tro også tid til ECCO Tour awards, og her løb norske Elias Bertheussen med titlen som Player of the Year, mens danske Andreas Lunding blev årets rookie.

Player of the Year – Elias Bertheussen, Norge

Elias Bertheussen vandt i august Esbjerg Open by EnergiMetropol Esbjerg i suveræn stil. På en krævende mesterskabsbane i svære betingelser var han helt i særklasse. Derudover har den dygtige nordmand to andenpladser på ECCO Touren og med i alt 135.659 indtjente kroner i de ni ECCO Tour turneringer fører han inden denne uges turnering ECCO Tour ranglisten.

Elias Bertheussen har ikke misset et eneste cut på ECCO Touren i sæsonen, og han er kun gradvist blevet bedre i løbet af året.

Elias Bertheussen har i flere år været en såkaldt elevatorspiller, der skiftevis er rykket op på Challenge Touren og retur til Nordic Golf League. Han er godt i gang med en tilbagevenden til Challenge Touren, og her bør han også kunne klare sig denne gang.

Tillykke med titlen som Årets ECCO Tour spiller og held og lykke de kommende dage.

Rookie of the Year – Andreas Lunding, Danmark

Rookie of the Year uddeles til en spiller, der spiller sin første sæson som professionel på ECCO Touren. Andreas Lunding har spillet i seks ECCO Tours i denne sæson, og han har klaret alle cuts. Han opnåede årets helt store mål og karrierens største resultat, da han vandt Willis Towers Watson Masters på hjemmebanen i Kokkedal for få uger siden, og det er på grund af denne sejr, at han får titlen som ECCO Tour Rookie of the Year.

Andreas Lunding er en spændende og sympatisk spiller, som undervejs i sæsonen har vist både godt spil og nerver af stål. Han bliver en interessant spiller at følge i de kommende år.

Tillykke med titlen som Årets ECCO Tour Rookie.

Du kan følge årets ECCO Tour finale, Race to Himmerland presented by FREJA, her.

Andreas Lunding efter sejren i Willis Towers Watson Masters 2019 – Foto: ECCO Tour

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk