PopulærtDP World TourÉn - men nok to - danskere i WGC Dell Match Play

Én – men nok to – danskere i WGC Dell Match Play

Søren Kjeldsen og formentlig også Thorbjørn Olesen kommer med i  WGC – Dell Match Play, der spilles i Texas om halvanden uge.

På mandag kvalificerer verdensranglistens top-64 sig til årets anden helt store turnering, som spilles på Austin CC fra den 23. – 27. marts.

I denne uge er Søren Kjeldsen nr. 42 på verdensranglisten, så han er sikker på at kvalificere sig.

Thorbjørn Olesen
Thorbjørn Olesen

Derimod ligger Thorbjørn Olesen lige på grænsen, da han er nr. 65. Thorbjørn spiller ikke i denne uge, men kan muligvis rykke en enkelt plads frem. Afhængig af ugens resultater kan han dog også blive overhalet.

Thorbjørn kommer formentlig med
Umiddelbart ser Thorbjørn ud til at blive nr. 64 – 67 på mandagens verdensrangliste.

Han ser derfor ud til at få en plads i feltet, da der måske også kommer flere end de to afbud, vi er sikre på.

Furyk og Stenson spiller ikke
Jim Furyk, der er nr. 15 på verdensranglisten, er på vej tilbage fra en håndledsoperation, så han kommer ikke til start.

Henrik Stenson sagde i sidste uge, at han ikke deltager i årets anden WGC turnering. Dels på grund af datoen for turneringen, og dels på grund af formatet, hvor der spilles gruppespil.

Stenson deltog i sidste uges WGC – Cadillac Championship, og denne uges Valspar Championship. Han vil også spille Arnold Palmer Invitational i næste uge.

Derefter er der WGC – Dell Match Play og Shell Houston Open i de to uger op til Masters. Stenson vil gerne spille ugen inden Masters, men vil forståeligt nok undgå at spille seks uger i træk. Det ville være nødvendigt, hvis han deltog i WGC – Dell Match Play, og derfor melder han afbud.

Dermed vil nr. 66 på verdensranglisten få en plads i feltet, og der kan komme flere afbud.

Thorbjørn Olesen vil således med stor sandsynlighed få en plads i feltet, men det ved vi mere om, når verdensranglisten er opdateret på mandag.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk