Danske Nikolaj Nissen var tidligt ude på Green Eagle Golf Club torsdag morgen for at spille sin anden runde ved Grundfos Masters 2016.

Det klarede Helsingør-spilleren flot, og med en samlet score i par efter de første 36 huller er Nikolaj Nissen netop nu fremme som nummer seks i stillingen. En placering der under de svære forhold sagtens kan blive endnu bedre i løbet af eftermiddagen.

Nikolaj Nissen er sammen med Elias Bertheussen fra Norge bedste spillere i klubhuset og deres score i par er bedst for deres halvdel af feltet.

Eftermiddagsholdet på banen
Spillere som Rasmus Hjelm, Benjamin Poke, Niklas Nørgaard Møller og Nikolai Høgh er først lige begyndt deres anden runde, og du kan følge deres kamp mod “North Course” hele torsdag eftermiddag.

Du kan følge Grundfos Masters live her.

.
.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.