PopulærtLPGANicole revancherede sig, men missede cuttet

Nicole revancherede sig, men missede cuttet

Nicole Broch Larsen revancherede sig i KPMG Women’s PGA Championship, der er en major på LPGA, men var dog langt fra at klare cuttet.

Efter første runde i +16 var hun nr. 154 og næstsidst. I anden runde lavede hun to birdies, en bogey og to dobbeltbogeys for en runde i +3. Samlet +19 var 12 slag fra cuttet, som blev +7.

Brooke M Henderson og Mirim Lee deler føringen
Brooke M Henderson gik anden runde i +2, og deler nu førstepladsen i -2 med Mirim Lee.

Gerina Piller, Lydia Ko og Brittany Lincicome deler 3. pladsen i -1 foran fem spillere i par. Verdensetteren Ko har vundet de seneste to majors på LPGA.

Cheyenne Woods, der har misset cuttet i syv af 11 turneringer, og Suzann Pettersen deler 11. pladsen i +1, mens Lexi Thompson og Stacy Lewis er nr. 56 i +7.

Inbee vinder ikke for fjerde år i træk
Inbee Park har vundet turneringen de seneste tre år (!), men er plaget af en skade tommelfingeren. Det har generet hende længe, og hun har trukket sig fra flere turneringer i år.

Hun var nr. 20 i +1 efter første runde, men efter +8 i anden runde slutter hun i +9, og var således to slag fra at klare cuttet. Efterfølgende sagde Inbee, at det ikke var tommelfingeren som generede hende, men svinget var ikke godt nok.

Michelle Wie i +16 missede også cuttet.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

KPMG Women’s PGA Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk