PGA Tour ChampionsBrandt Jobe fører med ét slag foran Langer

Brandt Jobe fører med ét slag foran Langer

Flere af de fem amerikanske senior majors ligger med kort mellemrum, og i denne uge spilles Constellation Senior Players Championship på Philadelphia Cricket Club.

Der er blot 80 spillere i feltet efter Scott Hoch har trukket sig, og inden weekenden fører Brandt Jobe i -2 foran Bernhard Langer og Scott Dunlap i-1.

Colin Montgomerie, Miguel Angel Jiménez og Vijay Singh deler 15. pladsen i +3, Jesper Parnevik er nr. 26 i +5 og John Daly nr. 74 i +12.

Constellation Senior Players Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk