PopulærtPGA TourDaniel Berger fører med tre slag

Daniel Berger fører med tre slag

Daniel Berger gik dagens bedste runde i FedEx St. Jude Classic, som han fører med tre slag inden weekendens finalerunder.

Berger var rundt i -6, og fører i -9 foran Tom Hoge i -6. Brooks Koepka, Dustin Johnson og Phil Mickelson deler 3. pladsen i -5.

Trick shot artisten Wesley Bryan, spiller normalt på Web.com Tour, hvor han har vundet to turneringer i år. Han viser, at han også kan være med på PGA Tour, da han er nr. 6 i -4, hvilket også var hans score for dagen.

Der spilles om fire pladser i The Open
Turneringen er en del af The Open Qualifying Series, så de fire bedste i top-12 – der ikke i forvejen er kvalificeret – får en plads i The Open, som spilles på Royal Troon fra den 14. – 17. juli.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

FedEx St. Jude Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk