PopulærtLadies European TourNicole Broch Estrup delte uofficiel sejr i Australian Women’s Classic

Nicole Broch Estrup delte uofficiel sejr i Australian Women’s Classic

Kraftig regn gjorde det umuligt at færdigspille Australian Women’s Classic, så det endte med en aflyst finalerunde, og en delt sejr til Nicole Broch Estrup, Pei-Ying Tsai og Jess Whitting.

Det var stillingen efter blot 18 huller, som blev til turneringens resultat, så det tæller ikke som en officiel sejr og præmiepengene tæller heller ikke til ranglisterne.

Alle ville selvfølgelig gerne have færdigspillet turneringen, og særligt dem der kunne spille med om sejren. Nicole blev nr. 6 i sidste uges Women’s NSW Open, og havde håbet på sin første LET sejr siden Helsingborg Open 2015.

– Da jeg vågnede i morges havde jeg fået en sød besked fra Thomas Bjørn, og jeg ville virkelig gerne have spillet i dag. Så det er ærgerligt, men jeg har aldrig set noget lignende med sagde Nicole Broch Estrup til WPGA Tour of Australasia efter aflysningen, og til LET sagde hun:

– Jeg var på rangen, da jeg fandt ud af det. Det er meget uheldigt, at vi ikke skal spille, men vi kan ikke gøre noget ved vejret.

Turneringen skulle spilles over tre runder, men fredag nåede kun nogle ganske få på banen. Blandt dem Nicole Broch Estrup, der lavede to birdies på 3 huller inden spillet blev indstillet. Turneringen blev afkortet til 36 huller, med cut efter 18 huller, og lørdag nåede alle at blive færdige med første runde.

Nicole Broch Estrup, Pei-Ying Tsai og Jess Whitting delte føringen i -6, og sådan endte det. Cara Gainer og Klara Davidson Spilkova delte 4. pladsen i -5 foran fem spillere i -4, mens Smilla Sønderby blev nr. 23 i -2.

Næste Ladies European Tour turnering er Joburg Ladies Open i Sydafrika fra den 18. april.

Australian Women’s Classic, resultat

Kørestier dækket af vand på Bonville Golf Resort – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk