Players ChampionshipNicolai Højgaard misser cuttet i Players Championship

Nicolai Højgaard misser cuttet i Players Championship

Nicolai Højgaard havde en tidlig startid i anden runde af Players Championship, som han gik i +4. Mange er slet ikke begyndt på anden runde, men det er desværre helt usandsynligt, at Nicolai klarer cuttet.

Med en dobbeltbogey på sidste hul og en første runde i +1 var Nicolai Højgaard nr. 88 da spillet blev indstillet torsdag. Anden runde begyndte han med en bogey på 1. hul, som blev udlignet af en birdie på 2. hul.

Bogeys på 4., 8. og 9. hul gav +3 på for-ni inden en birdie på 10. hul gav et lille håb. Det blev dog slukket af en bogey på 11. hul, og med bogeys på 13. og 15. hul inden en flot birdie på 17. hul blev det en runde i +4. På 17. holede han sit birdieputt fra godt 2 meter.

I samlet +5 er Nicolai Højgaard i skrivende stund udenfor top-125, og det er helt urealistisk, at han klarer cuttet, som i øjeblikket ligger på par.

Top-70 og lige efter anden runde klarer cuttet til weekendens finalerunder. Der spilles om 25 mio. $ hvoraf vinderen får 4,5 mio. $

Players Championship kan ses på discovery+ og Eurosport 2 med danske kommentatorer. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

THE PLAYERS Championship, leaderboard

17. hul på TPC Sawgrass – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk