MajorsMastersNicolai Højgaard færdig med 2. runde af Masters og pt. delt nr....

Nicolai Højgaard færdig med 2. runde af Masters og pt. delt nr. 5

Nicolai Højgaard var på en 3. plads da spillet blev indstillet torsdag, og med en tidlig starttid fredag er han nu færdig med anden runde og klar til finalerunderne. Her kort før kl. 21 dansk tid er han nr. 5 i -4, og når alle er færdig med anden runde vil han også være med i toppen.

Fredag formiddag lavede Nicolai tre pars på de 3 huller han manglede fra første runde, som han gik i -5. Anden runde var begyndt, da han blev færdig, men ser man på scores efter 18 huller førte Bryson DeChambeau i -7 foran Scottie Scheffler i -6, mens Nicolai Højgaard og Max Homa delte 3. pladsen i -5. Thorbjørn Olesen var nr. 14 i -1.

På delt førsteplads mod slutningen af 2. runde

Nicolai var -1 efter 14 huller af anden runde med fire birdies og tre bogeys, og så var han fremme på en delt førsteplads i -6.

Desværre afsluttede Nicolai runden med bogeys på både 17. og 18. hul, så det endte med en runde i +1 og en aktuel placering som nr. 5 i -4. Han er den førende i klubhuset, men det vil sikkert ændre sig i løbet af aftenen, men vi tror han er i top-10 når runden er færdigspillet.

Thorbjørn Olesen begyndte anden runde med en dobbeltbogey, og efter en bogey på 5. og en birdie på 6 gik han for-ni i +1, hvilket giver en 26. plads i +1 efter 9 huller.

Dagen sidste starttid var kl. 20 dansk tid, så der er fortsat mange på banen.

Masters sendes på TV3 Sport og Viaplay Total. Læs mere i denne artikel eller se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard
– alternativ på pgatour.com
– Masters, Track (følg alle spillere)
– Masters, My Group (se video med alle slag)

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk