PopulærtDP World TourNicolai alene i spidsen efter god danskerdag i Dubai

Nicolai alene i spidsen efter god danskerdag i Dubai

På trods af en dårlig start er Nicolai Højgaard nu alene i spidsen af efter anden runde i DP World Tour Championship, der er sæsonfinalen på DP World Tour. De fire danskere i feltet var tilsammen 23 slag under par.

Nicolai Højgaard var på en delt førsteplads efter første runde. Han fik en dårlig start med bogeys på 3. og 4. hul, men kæmpede sig tilbage med seks birdies og en eagle på 18. hul. Med runden i -6 fører han i -1 med to slag til Jens Dantorp, Antoine Rozner, Tommy Fleetwood, Viktor Hovland og Thriston Lawrence.

Thorbjørn Olesen gik -5 på Jumeirah Golf Estates, Earth Course, og rykkede frem til en 9. plads i -7. Jeff Winther er nr. 13 i -6, hvilket også var hans score i anden runde, hvor han lavede ni birdies og tre bogeys.

Rasmus Højgaard skuffede med +2 i første runde, men kom tilbage i turneringen med en runde i -6, så han nu er nr. 21 i -4. Rasmus Højgaard skal formentlig have et godt resultat for at sikre sig ét af de ti PGA Tour kort fra DP World Tour. Inden sæsonfinalen lå til at tage det 10. og sidste kort, men med den aktuelle stilling vil han blive overhalet af Thriston Lawrence.

Jon Rahm er nr. 13 i -6, hvilket var hans score for dagen, mens Rory McIlroy, der er sikker på at vinde Race to Dubai ranglisten, er nr. 34 i -1 efter en runde i par.

3 mio. $ til vinderen samt Race to Dubai bonus

Der spilles om 10,5 mio. $ i sæsonfinalen, hvoraf vinderen får 3 mio. $ svarende til 20,5 mio. danske kroner.

Holder de aktuelle stilling med sejr til Nicolai Højgaard, så vil han slutte som nr. 2 på Race to Dubai ranglisten, hvor der er bonus til de otte bedste.

V Sport Golf & Viaplay Total  sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

DP World Tour Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk