Michael Thompson vandt 3M Open

Michael Thompson vandt 3M Open, hvilket var hans anden sejr på PGA Tour, men den første i mere end syv år. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Efter runder i +3 og +14 sluttede Sebastian Cappelen på en sidsteplads i +17, og han var således langt fra at klare cuttet. I anden runde lavede han bl.a. to 8’ere på par-4 huller og en 10’er på et par-5 hul!

Michael Thompson og Richy Werenski delte føringen i -15 foran Charl Schwartzel og Tony Finau i -13 inden finalerunden.

Med en runde i -4 vandt 35-årige Michael Thompson i -19 foran Adam Long i -17, mens hele ni spillere delte 3. pladsen i -16; Robby Shelton, Charles Howell III, Emiliano Grillo, Alex Noren, Tony Finau, Max Homa, Cameron Tringale, Richy Werenski og Charl Schwartzel.

Matthew Wolff, der vandt 3M Open sidste år, blev nr. 12 i -14.

Anden sejr på PGA Tour

Michael Thompson har spillet på PGA Tour side 2011, og det er anden gang han vinder. Den første sejr var Honda Classic 2013. og derudover er han bedst kendt for at blive nr. 2 i US Open 2012.

I 2016 vandt han Albertsons Boise Open i Web.com Tour Finals, hvilket sikrede ham et godt PGA Tour kort i 2017.

Mange store profiler missede cuttet

Dustin Johnson trak sig efter første runde med en skade i ryggen, mens Brooks Koepka, Tommy Fleetwood, Bubba Watson og Paul Casey missede cuttet.

3M Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.