Korn Ferry TourThompson vandt og Beef blev nr. 4, hvilket er nok til et...

Thompson vandt og Beef blev nr. 4, hvilket er nok til et PGA Tour kort

Michael Thompson vandt Albertsons Boise Open presented by Kraft Nabisco, der var den anden af fire turneringer i Web.com Tour Finals, som der kan læses mere om nederst i denne artikel.

Sebastian Cappelen gik finalerunden i -2, men faldt tre pladser tilbage til en 37. plads i -9.

Michael Thompson var rundt i -7, så han vandt i -23 foran Miguel Angel Carballo i -20 og Grayson Murray i -18.

De er alle sikre på et PGA Tour kort næste sæson, og det samme er Andrew “Beef” Johnston, da han sluttede på en udelt 4. plads i -17.

“Beef” har Europa Tour kortet til og med 2018, og planlægger at spille på begge tours næste år.

Gonzalo Fdez-Castano blev nr. 9 i -14 og Thomas Aiken nr. 24 i -11.

Se højdepunkter fra finalerunden ovenfor, hvor der dog desværre er lidt lyd og billedproblemer det første minut.

Albertsons Boise Open presented by Kraft Nabisco, resultat

Mere om Web.com Tour Finals
Kort fortalt spiller top-75 fra Web.com Tour med nr. 126 – 200 på PGA Tourens FedExCup rangliste. Alle, bortset fra top-25 i de regulære Web.com Tour sæson, starter fra nul. For de fleste er det således alene indtjeningen i de fire Finals turneringer, som er afgørende for, om man får et PGA Tour kort.

Selvom man misser cuttet, så er man langt fra ude, da blot ét enkelt topresultat i de fire turneringer kan være nok til et PGA Tour kort. En enkelt udelt 4. plads eller bedre vil være nok til et PGA Tour kort.

Top-25 i den regulære Web.com Tour sæson er sikre på deres PGA Tour kort. De 25 fortsætter med deres egen pengeliste, hvor indtjeningen fra den regulære sæson og Finals lægges sammen. Den endelige placering på denne rangliste er afgørende for, hvor godt et PGA Tour kort de får.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL 2024

Se de 60 mandlige golfspillere som har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Det er ikke en deltagerliste, da der kan komme afbud...

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk