PopulærtLadies European TourMi Jung Hur vandt Aberdeen Standard Investments Ladies Scottish Open

Mi Jung Hur vandt Aberdeen Standard Investments Ladies Scottish Open

Mi Jung Hur vandt Aberdeen Standard Investments Ladies Scottish Open, som var tællende til både LET og LPGA.

Nanna Koerstz Madsen blev bedste dansker på en 24. plads i -5 efter en finalerunde i +2. Emily K Pedersen gik finalerunden i +4, og sluttede som nr. 65 i +6, mens Nicole Broch Larsen missede cuttet.

Nanna Koerstz Madsen – Foto: golfsupport.nl
Mi Jung Hur vandt sin tredje LPGA sejr

Inden finalerunden førte Moriya Jutanugarn i -16 foran Jeongeun Lee6 og Mi Jung Hur i -15, mens Mi Hyang Lee var nr. 4 i -12.

Mi Jung Hur – der førte med to slag efter anden runde, som hun gik i -9 – gik finalerunden i -5, og vandt i -20 foran Jeonheun Lee6 og Moriya Jutanugarn i -16. Mi Hyang Lee blev nr. 4 i -15 foran Ariya Jutanugarn i -13.

Det var Mi Jung Hurs tredje sejr på LPGA, hvor hun tidligere har vundet Safeway Classic 2009 og Yokohama Tire LPGA Classic 2014. Det var den 29-årige sydkoreaners første sejr på LET.

Der blev spillet på The Renaissance Club i Skotland, der midt i juli var vært for herrernes Aberdeen Standard Investments Scottish Open, som blev vundet af Bernd Wiesberger.

Den sidste turnering i Solheim Cup kvalifikationen

Aberdeen Standard Investments Ladies Scottish Open var den sidste turnering i den europæiske Solheim Cup kvalifikation. Tre spillere har kvalificeret sig via LET Solheim Cup points List, mens fem kvalificerer sig via verdensranglisten. Mere om det i en senere artikel.

Kaptajnen Catriona Matthew udnævner sine fire wildcards mandag, men det vil være en meget stor overraskelse, hvis der kommer danskere på holdet i år. Emily K Pedersen fik et wildcard for to år siden, da USA vandt 16½ – 11½.

Det amerikanske hold – med otte fra en pointrangliste, to fra verdensranglisten og to wildcards – kender vi efter CP Women’s Open som afsluttes den 25. august

Solheim Cup 2019 spilles fra den 13. – 15. september på Gleneagles.

Aberdeen Standard Investments Ladies Scottish Open, resultat
– alternativ på lpga.com

Catriona Matthew under Solheim Cup 2017 – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk