PopulærtDP World TourMcIlroy vandt Scottish Open, og Nicolai Højgaard er klar til The Open

McIlroy vandt Scottish Open, og Nicolai Højgaard er klar til The Open

Rory McIlroy vandt Genesis Scottish Open, der var tællende til DP World Tour og PGA Tour. En Rolex Series turnering med en ganske stor præmiesum, og så blev der spillet om tre The Open pladser, hvoraf den ene gik til Nicolai Højgaard. Se højdepunkter fra McIlroys finalerunde i videoen ovenfor.

Thorbjørn Olesen var nr. 18 i -7 inden finalerunden, mens Nicolai Højgaard var nr. 29 i -6. Nicolai Højgaard afsluttede med dagens tredje bedste runde i -3, og det var vigtigt da han med en delt 6. plads i -9 tog én af de tre pladser The Open, og samtidig optjente mange point som også tæller i jagten på et PGA Tour kort. Thorbjørn Olesen blev nr. 25 i -5 efter en finalerunde i +2, mens Rasmus Højgaard missede cuttet.

The Open spilles i den kommende uge på Royal Liverpool, Hoylake, med tre danskere, da Rasmus Højgaard og Thorbjørn Olesen også er med.

McIlroy vandt efter birdie-birdie afslutning

Det var på Royal Liverpooli Hoylake, at Rory McIlroy vandt The Open 2014, og han kommer med en sejr i bagagen. Inden finalerunden førte Rory McIlroy i -13 foran Tommy Fleetwood i -11 mens Scottie Scheffler og Shane Lowry delte 5. pladsen i -10.

Der var spænding til det sidste, for efter at have misset et kort putt på 16. hul afsluttede McIlory med to birdies i træk for en runde i -2 og sejren i -15 foran Robert MacIntyre i -14. MacIntyre, der var tæt på at vinde Made in HimmerLand, afsluttede under svære betingelser med kraftig blæst en helt utrolig runde i -6.

Byeong Hun An, Scottie Scheffler og David Lingmerth delte 3. pladsen i -10 foran Nicolai Højgaard, Tommy Fleetwood, Tom Kim, J.T. Poston og Tyrrell Hatton på en delt 6. plads i -9.

Af de nævnte var det kun Byeong Hun An, David Lingmerth og Nicolai Højgaard, som ikke var kvalificeret til The Open. De tog derfor de tre pladser der blev spillet om i The Open Qualifying Series.

Genesis Scottish Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk