Japan Golf TourMatsuyama vandt Japan Open for første gang

Matsuyama vandt Japan Open for første gang

Hideki Matsuyama vandt Japan Golf Open i sit hjemland, hvor han deltog for første gang i fire år.

Efter en finalerunde i -1 vandt den 24-årige japaner i -5 foran Kyoung-Hoon Lee og Yuta Ikeda i -2. Ryo Ishikawa blev nr. 7 i +3.

Japan Golf Open er en major på Japan Golf Tour, hvor Matsuyama fik kr. 2,6 mio. (40 mio. Japanske Yen) af den samlede præmiesum på kr. 13 mio.

Adam Scott missede cuttet
Det var lykkedes arrangørerne at overtale Adam Scott til at deltage, men han skuffede ved at misse cuttet. Adam Scott var +10 efter to runder, hvilket var to slag fra cutgrænsen.

Matsuyamas syvende sejr på Japan Golf Tour
Med sejren har 24-årige Hideki Matsuyama nu vundet syv turneringer på Japan Golf Tour, hvor han vandt sin første sejr som amatør i 2011. I august 2012 blev han nr. 1 på amatørernes verdensrangliste.

Han blev professionel i 2013, hvor han som rookie vandt fire turneringer på Japan Golf Tour, hvormed han vandt pengelisten på Japan Golf Tour.

Den meget talentfulde Matsuyama spiller primært på PGA Tour, hvor han har vundet Memorial Tournament 2014 og Waste Management Phoenix Open 2016.

Med sin seneste sejr rykkede Matsuyama fem pladser frem på verdenranglisten, hvor han er nr. 13 i denne uge.

Japan Golf Open Championship, resultat

Snedeker og DeChambeau spiller i Japan i denne uge
Særligt om efteråret er der en række velkendte navne, som spiller én eller flere turneringer i Japan, hvor pengepræmierne er størst mod slutningen af året.

I denne uge er Brandt Snedeker og Bryson DeChambeau f.eks. blandt deltagerne i Bridgestone Open, hvor der spilles om en præmiesum på omkring kr. 9,8 mio.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk