Matsuyama overtog føringen inden finalerunden af Masters

Med en forrygende afslutning overtog Hideki Matsuyama føringen  i Masters 2021, hvor han fører med fire slag inden finalerunden på Augusta National. Se højdepunkter i den stemningsfulde video ovenfor.

Rose havde føringen efter både første og anden runde, men nu er det 29-årige Hideki Matsuyama fra Japan, som har taget teten. Tredje runde blev afbrudt af torden, og Matsuyama var forrygende på de sidste huller. I en bogeyfri runde var han -6 på de sidste 8 huller, og en runde i -7 giver ham føringen i -11.

Xander Schauffele, Marc Leishman, Justin Rose og Will Zalatoris deler 2. pladsen i -7 foran Corey Conners, der lavede hole-in-one på 6. hul, på en 6. plads i -6 og Jordan Spieth på 7. pladsen i -5. Brian Harman er nr. 8 i -4 og Tony Finau nr. 9 i -3.

Patrick Reed, Henrik Stenson, Viktor Hovland og Justin Thomas deler 13. pladsen i -1, Phil Mickelson, Francesco Molinari, Jon Rahm og Shane Lowry er nr. 21 i par, Bubba Watson, Tommy Fleetwood og Collin Morikawa nr. 29 i +1 og Bryson DeChambeau nr. 38 i +2.

Matsuyama har haft to top-10 placeringer i Masters

Golf er meget stort i Japan, som aldrig har haft en major vinder, så 29-årige Matsuyama kan skrive historie. Han deltog første gang i 2011, hvor han blev bedste amatør på en 21. plads. Han har haft to top-10 placeringer på Augusta National med en 5. plads i 2015 og en 7. plads i 2016.

.
.

Matsuyama har vundet fem turneringer på PGA Tour og senest WGC – Bridgestone Invitatinal 2017.

Sendes på TV3 Sport og Viaplay

Finalerunden af Masters sendes direkte på TV3 Sport og Viaplay. Læs mere i denne artikel eller se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard
– alternativ på pgatour.com
Masters, Track (følg alle spillere)
Masters, Live / My Group (se video med alle slag)

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.