Rose fører stadig, og store navne faldt for cutgrænsen

Justin Rose fører fortsat, men feltet er mere samlet inden weekendens finalerunder af Masters, hvor scores generelt var bedre end i første runde. Se højdepunkter i den stemningsfulde video ovenfor. En række profiler som den forsvarende mester Dustin Johnson, Rory McIlroy, Brooks Koepka, Sergio Garcia og Lee Westwood missede cuttet.

Justin Rose førte med fire slag efter første runde, men efter +3 på for-ni og -3 på bag-ni gik han anden runde i par. Det var nok til at holde føringen, men i -7 er han blot ét slag foran Will Zalatoris og Brian Harman i -6. Zalatoris er én af de blot seks Masters debutanter i feltet.

Marc Leishman og Jordan Spieth, der vandt Masters 2015 og Valero Texas Open i sidste uge, deler 4. pladsen i -5, mens Bernd Wiesberger, Tony Finau, Justin Thomas, Si Woo Kim, Cameron Champ og Hideki Matsuyama deler 6. pladsen i -4.

Wiesberger, der vandt den seneste udgave af Made in Denmark presented by FREJA i 2019, gik anden runde i -6. I første runde puttede han i øvrigt vandet på 15. hul, da han var lidt for aggressiv med sit putt for eagle, og det endte med en bogey. Fredag lavede han birdie på hullet.

Xander Schauffele er nr. 12 i -3, Collin Morikawa nr. 13 i -2, mens Bryson DeChambeau er nr. 17 i -1 efter -5 i anden runde. Viktor Hovland var +3 for turneringen efter 11 huller af anden runde, men med en eagle og tre birdies på de sidste 6 huller er han nu også nr. 17 i -1 inden weekenden.

.
.

Tommy Fleetwood, Henrik Stenson, Bubba Watson og Jon Rahm er nr. 21 i par og Patrick Reed nr. 32 i +1.

Olazabal klarede cuttet

55-årige José Maria Olazabal, der vandt Masters 1994 og 1999, gik -1 og klarede cuttet som nr. 40 i +2. Den plads deler han med bl.a. Matt Wallace. Det er første gang siden 2014, at Olazabal klarer cuttet i Masters.

Phil Mickelson gik anden runde i par, og klarede sig sammen med bl.a. Paul Casey, Adam Scott og Ian Poulter lige med i weekenden på en 47. plads i +3, som blev cutgrænsen. Der kan læses mere om cut-reglerne for Masters i denne artikel på 19hul.dk.

DJ, Koepka, McIlroy, Garcia og mange andre missede cuttet

Cutgrænsen blev +3 og 54 ud af 88 i feltet er med i weekenden.

Matt Kuchar, Sergio Garcia og Daniel Berger i +4, Danny Willett, Brooks Koepka, Lee Westwood og Dustin Johnson, der vandt Masters 2020, er også ude.

Det samme er Rory McIlroy i +6, Bernhard Langer i +7, Patrick Cantlay i +8 og Jason Day i +9.

Amatørerne missede cuttet

De tre amatører missede cuttet. Charles Osborne i +8 var tættet på cutgrænsen. British Amateur Championship vinderen Joe Long imponerede med en anden runde i par, men han gik +10 i første runde, mens Tyler Strafaci sluttede i +17.

Sendes på TV3 Sport og Viaplay

Masters sendes på TV3 Sport og Viaplay. Læs mere i denne artikel eller se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard
– alternativ på pgatour.com
Masters, Track (følg alle spillere)
Masters, Live / My Group (se video med alle slag)

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.