Next Golf TourMathias Gladbjerg vandt den første Next Golf Tour turnering

Mathias Gladbjerg vandt den første Next Golf Tour turnering

Mathias Gladbjerg den første turnering på den nye Next Golf Tour, der er lanceret af danske TrackMan. En turneringsrække hvor der spilles på TrackMan simulatorer og der er ganske store præmiesummer på et godt stykke over 100.000 $ i hver turnering. I videoen ovenfor kan man se hele Mathias Gladbjergs unde på godt 13 minutter.

Den første turnering blev spillet på simulator versionen af Jack Nicklaus Tournament Course at PGA West. Der var 267 deltagere på, og det gav en førstepræmie på 17.555 $ svarende til omkring 121.000 danske kroner. Der blev spillet om 126.600 $.

Mathias Gladbjerg vandt efter en runde i 64 slag, hvilket var ét slag bedre end svenske Rasmus Rosin, mens Jacob Jørgensen blev delt nr. 3.

Der er både kvinder og herrer i Next Golf Tour, hvor de spiller i samme række.

Runderne optages på video

Next Golf Tour spillerne mødes som sådan ikke, og kan deltage hvor som helst i verden, bare der er adgang til en TrackMan simulator.

Man kan også spille på et valgfrit tidspunkt indenfor perioden på omkring 10 dage, og man skal så optage og indsende sin runde på video, så man kan tjekke at alt er forløbet uden forsøg på snyd.

Der spilles med automatisk putting, så man putter ikke. Antal putts på hvert hul afhænger af, hvor tæt på hullet man har slået sin bold. Er man indenfor 3 meter skrives 1 putt på scorekortet, og det er et 2-putt his man er mellem 3 – 20 meter. Er man længere end 20 meter fra hullet, så tæller det som en 3-putt.

TrackMan giver 100.000 $ til hver turnering

Der er ganske store pengepræmier på Next Golf Tour, da TrackMan giver de første 100.000 $, og dertil en del af spillernes matchfee, som blev lagt oveni præmiesummen. Det koster 130 $ at deltage, hvoraf de 100 $ gik til præmiesummen. 26 $ er dansk skat, mens 4 $ gik til administrationsgebyr. Det primære er den individuelle turnering, men der er også penge for bl.a. flest birdies i træk, GIR, længste drive og popularitet på sociale medier.

Deltagerantallet er således afgørende for præmiesummens størrelse..

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk