PopulærtDP World TourGolf Psycho - DP World Tour spillere med de flotteste bolde

Golf Psycho – DP World Tour spillere med de flotteste bolde

DP World Tour er kreative med deres underholdende videoer med spillere i hovedrollerne. Nu er der kommet en ny med reference til American Psycho – om man synes den nye video ovenfor er god afhænger nok fuldstændig af, om man kender American Psycho.

I videoen er der klar reference til en berømt scene med visitkort fra bogen American Psycho af Bret Easton Ellis i 1991, der udkom som film i 2000. Her er det så golfbolde for Tommy Fleetwood, Ryan Fox, Tyrrell Hatton, Shane Lowry, Robert MacIntyre og Thomas Pieters.

Videoen er optaget op til Abu Dhabi HSBC Championship, der er årets første Rolex Series turnering.

American Psycho filmen kan ses på Netflix. Klippet med visitkort kan findes på internettet, og bl.a. på YouTube her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk