PopulærtDP World TourGolf Psycho - DP World Tour spillere med de flotteste bolde

Golf Psycho – DP World Tour spillere med de flotteste bolde

DP World Tour er kreative med deres underholdende videoer med spillere i hovedrollerne. Nu er der kommet en ny med reference til American Psycho – om man synes den nye video ovenfor er god afhænger nok fuldstændig af, om man kender American Psycho.

I videoen er der klar reference til en berømt scene med visitkort fra bogen American Psycho af Bret Easton Ellis i 1991, der udkom som film i 2000. Her er det så golfbolde for Tommy Fleetwood, Ryan Fox, Tyrrell Hatton, Shane Lowry, Robert MacIntyre og Thomas Pieters.

Videoen er optaget op til Abu Dhabi HSBC Championship, der er årets første Rolex Series turnering.

American Psycho filmen kan ses på Netflix. Klippet med visitkort kan findes på internettet, og bl.a. på YouTube her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk