MajorsMastersMasters starten er udsat pga. regn og torden, men godt vejr i...

Masters starten er udsat pga. regn og torden, men godt vejr i weekenden

Opdateret: Man planlægger nu at begynde første runde kl. 16:30 dansk tid. Læs mere og se alle opdaterede startttider.

— oOo —

Torsdagens vejrudsigt i Augusta lyder på regn og torden, så allerede onsdag besluttede man at holde parkeringspladser og indgangen lukket fra morgenstunden. Nu er Masters starten også udskudt foreløbigt 1 time, så man tidligst begynder kl. 9 lokal tid (kl. 15 dansk tid).

Torsdag morgen er der meget stor risiko for regn og torden, mens det henover middag bliver mere spredte tordenbyger. Så starten kan meget vel blive udskudt i flere timer.

Fredag skulle blive mere solrig, men det bliver en blæsende dag med hårde vindstød. Heldigvis tyder weekenden på at blive solrig med en let til jævn vind.Masters sendes på TV3 Sport og Viaplay Total. Der er mere i denne artikel, og som altid kan ugens direkte sendetider også ses på 19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard
– alternativ på pgatour.com
– Masters, Track (følg alle spillere)
– Masters, My Group (se video med alle slag)

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk