Klubnyt140 golfklubber åbner dørene for alle på søndag

140 golfklubber åbner dørene for alle på søndag

De danske golfklubber byder på søndag den 14. april velkommen til alle, der kunne tænke sig at snuse til golfsporten og måske begynde at spille fast.

Det sker på Golfens Dag, som er blevet en tradition og en invitation til de mange, som er golfspillere, men bare ikke ved det endnu.

– Det er langt nemmere at blive golfspiller, end mange tror. At 140 af vores 185 klubber holder åbent hus fortæller alt om, at golf er en sport med plads til mange flere. Det er enkelt at komme i gang med selve spillet og blive en del af et skønt klubmiljø, siger Lars Broch Christensen, der er formand for Dansk Golf Union.

Ønsker man at vide, hvor og hvornår på dagen man kan komme til Golfens Dag, kan man gå ind på golfensdag.dk og læse mere.

Uanset hvor man ønsker at komme til Golfens Dag, behøver man ikke have andet med end sig selv og lysten til at prøve sporten, som er den største voksensport i Danmark. Køller, bolde og faciliteter sørger golfklubben for.

– Alle kan være med, og man skal bare sørge for at have behageligt tøj og praktiske sko på, siger Lars Broch Christensen.

Der er flere end 163.000 medlemmer i de danske golfklubber, og for mange af dem er golf en sport, de ikke kan forestille sig at undvære.

De fleste baner i Danmark ligger naturskønt og oplevelsen i det grønne er bare én af de gode grunde til at tage golfen op. Man kan også spille for at konkurrere eller nyde sociale fællesskaber i en sport, hvor alle kan spille med alle. Hver eneste golfbane er unik og man kan opleve forskellige baner, når først man er kommet i gang.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk