MajorsMastersMasters 2023 sendetiderne på svensk tv

Masters 2023 sendetiderne på svensk tv

Tidligere kunne man se Masters på svensk SVT, hvilket en del danskere benyttede sig af fra 2012 – 2018. SVT mistede dog rettighederne i 2019, og sender ikke længere Masters.

Som sidste år er det streamingtjenesten discovery+ og tv-kanalen Kanal 9, der sender Masters i Sverige, så det kan man som udgangspunkt ikke se i Danmark.

Alle svenske tv-sendetider kan ses i denne artikel på svenskgolf.se, og her kan man også se, at der en lang række ekstra-kanaler på discovery+.

Alex Noren er eneste svensker

Sidste år var der for første gang siden 1996 ingen svenskere i feltet. Nu er der igen svensk deltagelse i form af Alex Noren, der kvalificerede sig via top-50 i verden ved nytår, hvor han var nr. 39. Noren er nr. 41 i denne uge, og således fortsat i top-50.

Alex Noren deltager for fjerde gang, da han missede cuttet i 2017 og 2018, mens han blev nr. 62 i 2019.

Der er to skandinaver i Masters, da Viktor Hovland fra Norge er med for fjerde gang. Han blev nr. 32 og bedste amatør i 2019 da Tiger vandt, nr. 21 i 2021 og nr. 27 i 2022

På TV3 Sport og Viaplay i Danmark

I Danmark sendes Masters sendes på TV3 Sport og Viaplay Total. Læs mere i denne artikel eller se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard
– alternativ på pgatour.com
Masters, Track (følg alle spillere)
Masters, My Group (se video med alle slag)

Viktor Hovland – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk