Challenge TourMartin Ovesen faldt tilbage i Kazakhstan

Martin Ovesen faldt tilbage i Kazakhstan

Martin Ovesen klarede cuttet i Challenge Tour turneringen Kazakhstan Open, der har årets største præmiesum på € 450.000, men det bliver ikke til en dansk topplacering.

Efter fredagens anden runde i -2 var han nr. 50 i -2 inden finalerunderne. I lørdagens tredje runde lavede han to birdies, men også en bogey, en dobbeltbogey og en tredobbelt bogey for en runde i +4, så han er nr. 64 og sidst i +2.

Jordan L Smith fører med to slag
I toppen af leaderboardet udbyggede Jordan L Smith sin føring til to slag. Han fører i -17 foran Sam Walker i -15, mens Reiner Saxton og Garrick Porteous deler 3. pladsen i -14.

Der skulle scores lavt for at være med i toppen, så efter en rundt i +1 faldt Romain Langasque fra en andenplads til en 21. plads i -9.

Kazakhstan Open, leaderboard

Ovesen nåede ikke at spille prøverunde
Martin Ovesen fortæller på Facebook, at han fik en meget dårlig optakt til turneringen. Han rejste afsted i søndags den 25., men først under en mellemlanding i Rusland fandt han ud af, at der er lavet en fejl på hans visum. Han måtte først rejse ind i Kazakhstan torsdag den 29., hvor turneringen startede!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk