Cutter & Buck TourMalthe Tandrup Laustsen vandt Gamle Fredrikstad Open efter hole-in-one

Malthe Tandrup Laustsen vandt Gamle Fredrikstad Open efter hole-in-one

Med dagens bedste runde vandt Malthe Tandrup Laustsen sin første professionelle sejr i Gamle Fredrikstad Open på den svenske Cutter & Buck Tour.

Otte af 18 danskere i feltet klarede cuttet. Malthe Tandrup Laustsen  fra Aalborg Golf Klub, og tidligere Brønderslev Golfklub, begyndte finaledagen som nr. 12 i -1, og med seks slag op til førstepladsen var det nok de færreste, som troede han kom til at spille med om sejren.

Men med to eagles, hvor den ene var en hole-in-one på 8. hul, fire birdies og to bogeys gik Malthe Tandrup Laustsen -6 og vandt i -7 foran norske Jørgen Winther i -5. Der var to danskere i top-3, da Patrick Dam Schou delte 3. pladsen i -4 med Kim Koivu, Jesper Sandborg og amatøren Kristoffer Kuvaas.Jacob Worm Agerschou blev nr. 13 i -1, Anders Emil Ejlersen nr. 17 i +1, Morten Toft Hansen nr. 34 i +5, Jonas Lykke Petersen og amatøren Magnus Lohse Ingvardsen delte 42. pladsen i +7, mens Tobias Horup Andersen blev nr. 52 i +12.

Spiller Smørum i næste uge

Næste Nordic League turnering er Smørum Open fra onsdag den 29. maj – fredag den 31. maj.

Gamle Fredrikstad Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk