PopulærtPGA TourHøjgaard og Scheffler til start på The Colonial

Højgaard og Scheffler til start på The Colonial

Nicolai Højgaard er taget fra sidste uges major til Texas og Charles Schwab Challenge, hvor danskeren får selskab af blandt andre de to texanere Scottie Scheffler og Jordan Spieth.

Hele turneringen kan ses på discovery+ med danske kommentatorer.

Igen i år er en lang række store profiler taget til The Colonial for at spille Charles Schwab Challenge. Verdens nummer et, Scottie Scheffler, fører an og jagter en sejr i sin hjemstat. Scheffler sluttede på andenpladsen i 2022, så han har bestemt styr på banen i Fort Worth.

Det samme har Jordan Spieth. Han vandt her i 2016, og har desuden tre andenpladser, og er altid blandt favoritterne. Vi kan også glæde os til at følge Max Homa, Tony Finau, Collin Morikawa og Justin Rose i denne uge.

De er alle blandt de spillere, der kan følges i PGA Tour Live fra først på eftermiddagen.

Sidste år vandt Argentinas Emiliano Grillo efter omspil, og fredag er han sammen med Spieth, Scheffler og Chris Kirk i de bolde, der kan følges om eftermiddagen.

Nicolai Højgaard er for første gang med på The Colonial, og danskeren spiller i tv-vinduet torsdag aften lige foran de primære tv-bolde med Spieth og Scheffler, så forhåbentlig spiller han sig ind i sendingen.

The Colonial ved Fort Worth i Texas er en af de historiske baner på PGA TOUR, og har siden 1946 været vært for turneringen, der med skiftende sponsorer har skiftet navn flere gange. Turneringen har status som invitationsturnering, og derfor er det et eksklusivt felt på kun 120 spillere, der er med i Charles Schwab Challenge.

Discovery+ sender direkte fra Charles Schwab Challenge med dansk kommentator om aftenen, men allerede fra 14.30 dansk tid kan man se PGA TOUR Live og følge de tidlige bolde hele vejen rundt.

Charles Schwab Challenge kan følges på discovery+:
  • Torsdag den 23.5.: 22.00 – 01.00
  • Fredag den 24.5.: 22.00 – 01.00
  • Lørdag den 25.5.: 19.00 – 00.00
  • Søndag den 26.5.: 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk