Rasmus Højgaard er eneste dansker blandt de 73 deltagere i WGC – Workday Championship at The Concession, der er flyttet fra Mexico til Florida pga. COVID-19. Patrick Reed vandt i Mexico sidste år.

På PGA Tour er der også den mindre Puerto Rico Open, som Viktor Hovland vandt i 2020. Her er Sebastian Cappelen med i feltet.

Denne ugentlige artikel skal primært ses som en optakt med bud på hvilke profiler, der kan spille med om sejren. For at følge udviklingen fører vi dog regnskab med en fiktiv indsats på 100 kr.

Nedenfor ugens bud på spillere der kan spille med om sejren.


WGC – Workday Championship at The Concession

Jon Rahm (Vinder til odds 10)
Rahm har endnu ikke vundet WGC turneringer (eller majors), men det synes at være et spørgsmål om tid. Blev nr. 5 i Genesis Invitational efter en 66’er i finalerunden. I årets fire turneringer har han derudover haft to 7. pladser og en 13. plads.

.
.

Viktor Hovland (Vinder til odds 20 og top-5 til odds 5)
Der er flere spillere, som har vist meget god form de seneste uger, og Viktor Hovland fra Norge er blandt dem. Siden han vandt Mayakoba Golf Classic i december har han i fem turneringer haft fire top-6 placeringer og en 31. plads i årets første turnering på Hawaii. Blev senest nr. 5 i Genesis Invitational.

Tyrrell Hatton (Vinder til odds 22 og top-5 til odds 5)
Har vundet fire af sine seneste 22 turneringer på verdensplan og senest i Abu Dhabi i januar. Har vundet seks gange på Europa Touren og Arnold Palmer Invitational på PGA Tour, hvor konkurrenterne har mere erfaringer fra banerne end ham. Men ikke i denne uge, hvor det for de fleste er en ny bane, og måske er det en fordel for Hatton.


Puerto Rico Open

Matt Wallace (Vinder til odds 18 og top-5 til odds 5,5)
Havde håbet på en plads i WGC turneringen, og som nr. 50 på verdensranglisten ved nytår og nr. 55 i denne uge var han også tæt på. En 7. plads i Abu Dhabi er hans hidtil bedste i år. Spiller Puerto Rico Open for første gang, men er én af de bedste i feltet.

Emiliano Grillo (Vinder til odds 18 og top-5 til odds 5,5)
Emiliano Grillo har ikke haft den bedste start på året, og er endnu ikke sluttet i top-20, men i december blev han nr. 8 i Mayakoba Golf Classic. Har gode minder fra Puerto Rice, hvor han blev nr. 2 i 2015 og nr. 3 i 2020.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles 100 kr. på hvert resultat.

Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

The Genesis Invitational
  • Dustin Johnson (Vinder til odds 5,5) – Nr. 8
  • Patrick Cantlay (Vinder til odds 15 og top-5 til odds 4,5) – Nr. 15
  • Tony Finau (Vinder til odds 25 og top-5 til odds 6) – Nr. 2 = 600 kr.

Med 5 væddemål på hver 100 kr. var den samlede indsats 500 kr. dvs. et overskud på 100 kr.

År til dato:

Indsats: 4.300 kr.
Gevinst: 2.700 kr.
Samlet: – 1.600 kr.


Vindere i 2021

Nedenfor ses de uger / turneringer, hvor vi har haft en vinder på ugens liste. Dertil kommer gevinster fra top-5/10 mv.

Uge 5: Saudi International powered by SoftBank Investment Advisers
Dustin Johnson (Vinder til odds 5) = 500 kr.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.