Danish Golf ChampionshipMade in Denmark Wildcard til John Axelsen

Made in Denmark Wildcard til John Axelsen

Danmarks pt. bedste amatør, John Axelsen, har i dag fået en invitation til dette års Made in Denmark. Det er DGU, der i samarbejde med Made in Denmark, har peget på den talentfulde teenager, der har gang i en rigtig flot sæson, senest med en andenplads i den prestigefyldte The South of England Open Amateur Championship.

– John (Axelsen, red) er bedste dansker på verdensranglisten, og han er også den, der spiller bedst i øjeblikket. Ved hold EM var han vores bedste mand på det hold, der vandt bronze, siger eliteansvarlig hos DGU, Claus Mølholm om valget.

John Axelsen spillede også med i Made in Denmark i 2015, hvor han efter en flot første runde i 68 slag, desværre mistede cuttet efter en anden runde i 76 slag. Nu vender 18-årige Axelsen så tilbage til Backtee Course.

– Han er uden tvivl et af Danmarks mest lovende talenter, så det bliver spændende at se ham til Made in Denmark igen, siger promotor Flemming Astrup.

Andreas Hartø friede til kæresten Louise de Fries på 16. green under Made in Denmark 2015
Andreas Hartø friede til kæresten Louise de Fries på 16. green under Made in Denmark 2015

Hartø vender tilbage
Udover John Axelsen har tre danskere fået en invitation til Made in Denmark. Andreas Hartø vender tilbage til Himmerland, og 16. hul, hvor han sidste år friede til sin dengang kæreste. Nu er de lige blevet gift, så mon ikke det bliver en helt særlig oplevelse for den populære dansker at spille netop det hul i år.

Sebastian Cappelen gør sig til dagligt på den amerikanske Web.com Tour, og er godt på vej mod PGA Tour, men han har i år valgt at takke ja, til en invitation, og det bliver spændende at se ham i Himmerland.

Den fjerde dansker, der har fået en invitation er Søren Hansen.

I næste uge spilles Made in Denmark Qualifier i Skjoldnæsholm, og her er der seks pladser at spille om. Rasmus Hjelm Nielsen og finske Oliver Lindéll er allerede sikre på at få to af de seks pladser.

Har du endnu ikke købt billet til Made in Denmark 25.-28. august kan billetter købes via Billetnet.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk