Challenge TourLang forsinkelse på Challenge Touren i Nordirland

Lang forsinkelse på Challenge Touren i Nordirland

Starten på Tayto Northern Ireland Open in partnership with Ulster Bank blev forsinket i seks timer, da Galgorm Castle Course var oversvømmet efter kraftig regn sidst på natten og tidligt på morgenen.

Første runde begyndte således først kl. 13:30 lokal tid (14:30 dansk tid), så en del er kun lige begyndt på runden.

Mads Søgaard har fået en god start, da han på leaderboardet er noteret for 6 huller i -2, hvilket placerer ham som nr. 26.

Andreas Hartø gik første runde i +6, så han er langt tilbage i feltet som nr. 133.

Syv spillere deler føringen i -6
Hele syv spillere deler føringen i -6, og de er alle færdige med første runde. De syv er Sam Hutsby, Damien McGrane, Bernd Ritthammer, Ben Stow, Daniel Gaunt, Dylan Fritelli og Rory McNamara.

Har tilskuerrekorden på Challenge Touren
Sidste år var der hele 39.423 tilskuere til den nordirske turnering, hvilket er rekorden for antal besøgende på Challenge Touren. For to år siden var der flere end 34.000 tilskuere.

Med til successen hører, at der er en masse aktiviteter for publikum heriblandt en madfestival.

Tayto Northern Ireland Open in partnership with Ulster Bank, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk