PopulærtLPGALydia Ko vandt for fjerde gang i år

Lydia Ko vandt for fjerde gang i år

Den blot 19-årige verdensetter Lydia Ko vandt en overbevisende sejr i Wallmart NW Arkansas Championship presented by P&G .

Det er hendes tredje sejr på LPGA år og den fjerde i alt, da hun også har vandt på LET i februar. På trods af sin unge alder var sejren hendes 13. på LPGA.

Inden finalerunden var Lydia Ko på en delt førsteplads, og hun stak lidt af fra feltet med fire birdies på de første 5 huller. Hun var -5 for runden efter 10 huller.

To sene bogeys gav en runde i -3, men det endte med en sikker sejr i -17 foran Candie Kung og Morgan Pressel i -14.

Stacy Lewis blev nr. 25 i -8 og Ariya Jutanugarn nr. 44 i -6.

Wallmart NW Arkansas Championship presented by P&G, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk