PopulærtLPGALydia Ko deler føringen efter 62'er

Lydia Ko deler føringen efter 62’er

Verdensetteren Lydia Ko afsluttede sin runde med en birdie og en eagle for at rykke frem på førstepladsen i Wallmart NW Arkansas Championship presented by P&G på LPGA.

Lydia Ko gik anden runde i -9, så hun deler føringen i -14 med Morgan Pressel. Alena Sharp, Jing Yan og Candie Kung deler 3. pladsen i -12.

Kos runde i 62 slag var en tangering af turneringsrekorden. En rekord som Ayako Uehara også tangerede i første runde, men Uehara gik anden runde i +3, og faldt tilbage til en 24. plads i -6.

Stacy Lewis og Ariya Jutanugarn deler 36. pladsen i -5, mens Brooke M Henderson i par var tre slag fra at klare cuttet.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte sent hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Wallmart NW Arkansas Championship presented by P&G, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk