PopulærtDP World TourLucas' første turnering med Nike udstyr

Lucas’ første turnering med Nike udstyr

Lucas Bjerregaard har brugt vinterpausen til at skifte udstyr, så i Abu Dhabi havde han nyt Nike udstyr i bag’en.

24-årige Lucas har lavet en flerårig aftale med Nike Golf, så han fremover bl.a. vil spille med Vapor Fly Pro driveren og Lunar Control 4 sko.

Langtslående Lucas har brugt trænet med det nye udstyr i vinterpausen, og er imponeret:

– Jeg har set nogle forbedringer med Vapor Fly Pro driveren, og synes også godt om RZN Prototype bolden særligt den kontrol, som det giver mig i mine approach slag, sagde Lucas i en pressemeddelelse fra Nike Golf, da aftalen blev offentliggjort for nogle uger siden og fortsatte:

– Jeg har spillet med blade jern i mange år, men jeg er også imponeret over Vapor Fly Pro jernene. De er så lette at slå, selv for en professionel golfspiller, og det er dejligt at vide, at ens lange jern har lidt mere tilgivenhed, når der lidt længere til greenen.

Lucas, der vandt EM for amatører i 2010, blev nr. 34 på Race to Dubai ranglisten i 2015 efter en flot afslutning på sæsonen med bl.a. en 2. plads i UBS Hong Kong Open og 3. pladser i BMW Masters og 72° OPEN D’ITALIA presented by DAMIANI.

Læs mere om Nike Golf på www.nike.com/nikegolf

Masser af birdies i Abu Dhabi
I første runde af Abu Dhabi HSBC Golf Championship begyndte Lucas Bjerregaard på 10. hul med to birdies, men det endte dog med en første runde i +3.

I anden runde fik han en dårlig bogey, bogey, dobbeltbogey start, men han kæmpede sig tilbage, og lavede hele otte birdies frem til 16. hul. Efter en afsluttende bogey, var han dog ét slag fra at klare cuttet.

Det kan dog ofte kræve lidt tilvænning at skifte udstyr, så det missede cut skal man ikke bekymre sig for meget om, og Lucas lavede hele 13 birdies i de to første turneringsrunder, hvor han dog samlet set var i par.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk