AnbefaletKom til golfdag med Hartø og Kjeldsen

Kom til golfdag med Hartø og Kjeldsen

Tirsdag den 10. maj afholder Andreas Hartø en golfdag udover det sædvanlige i Furesø Golfklub, hvor Søren Kjeldsen samt trænerne Russell Taylor og Anders Dahl Christiansen kommer forbi.

Andreas Hartø har sendt os følgende tekst, hvor du kan læse mere om arrangementet, og hvordan du tilmelder dig.


 

Har du lyst til at støtte en golfspillers vej tilbage til Europatouren og har du samtidig lyst til at få en helt speciel golfoplevelse?

 – Så er her et spændende tilbud til dig!

Jeg har fået muligheden for at lave en helt speciel eftermiddag og aften d. 10. maj i min hjemmeklub, Furesø Golfklub, med hjælp fra en af mine bedste venner, Søren Kjeldsen, der pt. er Danmarks bedste golfspiller.

SorenKjeldsen_woburn15-299168Dagen starter på drivingrangen kl. 13, hvor Søren Kjeldsen vil vise, hvordan han træner og samtidig fortælle en anekdote eller to fra hans mange år på Europa Touren. Han vil fortælle om, hvordan han fik vendt sin karriere, så han nu er tilbage i top 50 på Verdensranglisten og er kvalificeret til alle de største turneringer i 2016.

Derefter vil der være opvarmning for alle, hvor mine trænere igennem de sidste år, Russell Taylor og Anders Dahl Christiansen, og jeg selv vil kigge forbi og komme med fifs og tricks til dem, der skulle have brug for det.

Kl. 14.30 slås der ud på Furesøs re-designede bane og der vil være sandwich og vand til alle, der skal spille og undervejs på runden vil der være forfriskninger til jer, så I ikke går sukkerkolde.

Afhængigt af antallet af tilmeldte, vil jeg enten spille nogle huller med hver gruppe, eller stå på et par-3 hul, hvor der vil være ”beat the pro”, hvor du, hvis du skulle være så fantastisk dygtig at slå den tættere på end mig, vil vinde en præmie.

Efter runden byder jeg på en golfburger og en øl eller vand i restauranten.

Inden præmieoverrækkelsen, hvor der vil være præmier fra Wilson Staff, ECCO og Titleist, vil jeg holde et foredrag om mit liv som professionel, hvor jeg vil komme ind på nogle af de fantastiske oplevelser, jeg har haft i mine år på Europa- og Challengetouren. Jeg vil også fortælle lidt om mine planer og forhåbninger for 2016, og I er selvfølgelig mere end velkomne til at stille spørgsmål.

Prisen for hele arrangementet vil være kr. 5000,- pr person. Det er ikke nogen hemmelighed, at det økonomisk er enormt svært at spille på Challengetouren, så pengene vil ubeskåret gå til at hjælpe mig i min jagt på at komme tilbage til Europatouren i 2017.

Som noget ekstra vil jeg tilbyde de første firmaer- eller privatpersoner, der køber seks pladser til dagen, muligheden for, at få deres logo på et af mine ærmer i hele 2016. Det første firma- eller privatperson, der køber 10 pladser, får muligheden for at få deres logo på mit bryst i hele 2016.

Derudover vil du som deltager på dagen modtage en opdatering fra mig hver måned, hvor jeg vil fortælle, hvordan jagten på Europatouren går, så du kan følge med i din ”investering” på nærmeste hold.

Arrangementet er efter ”først til mølle”-princippet og der er 50 pladser.

Hvis du er interesseret eller vil høre mere, så kontakt mig på andreashartoe88@hotmail.com

Venlig hilsen

Andreas Hartø

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk