PopulærtDP World TourLucas er nomineret til månedens spiller i oktober

Lucas er nomineret til månedens spiller i oktober

Lucas Bjerregaard, Sergio Garcia, Eddie Pepperell og Xander Schauffele er de fire nominerede til at blive månedens spiller på Europa Touren i oktober 2018.

Du kan være med til at bestemme hvem af de fire, der skal have hæderen som Hilton Honors Golfer of the Month, da det afgøres af en fan-afstemning. Ved at afgive din stemme, kan du også vinde to nætters ophold på et Hilton hotel.

Du kan deltage frem til og med på søndag den 11. november.

Læs mere og stem på Europa Tourens hjemmeside her 

I videoen ovenfor kan du se mere om de fire nomineredes præstationer i oktober. Tryk på højtaleren i højre hjørne af videoen for at få lyd på.

Lucas Bjerregaard vandt Alfred Dunhill Links Championship og blev bl.a. også nr. 9 i Sky Sport British Masters, mens Sergio Garcia vandt Andalucia Valderrama Masters for tredje gang.

Eddie Pepperell vandt Sky Sports British Masters, mens Xander Schauffele vandt WGC – HSBC Champions. Schauffele spiller primært på PGA Tour, men er også medlem af Europa Touren, hvor han er helt fremme som nr. 5 på Race to Dubai ranglisten.

Læs mere og stem på Europa Tourens hjemmeside her 

Lucas Bjerregaard efter sejren i Alfred Dunhill Links Championship 2018 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk