PopulærtDP World TourLucas Bjerregaard tabte til Paul Lawrie

Lucas Bjerregaard tabte til Paul Lawrie

Lucas Bjerregaard tabte til værten Paul Lawrie i første runde af Aberdeen Asset Management Paul Lawrie Match Play.

Som den eneste af de tre danskere i turneringen var Lucas seedet som nr. 20 via sin placering på Race to Dubai ranglisten. Det gav ham en på papiret nemmere lodtrækning, men erfarne Paul Lawrie lavede fem birdies på vejen mod en en sikker sejr.

Paul Lawrie vandt 1. hul og var 3 op efter 9 huller. Han kom også 4 op inden Lucas vandt 14. hul, men det endte med en klar sejr til Paul Lawrie på 4&2.

I anden runde skal Paul Lawrie spille mod Richard Green, som vandt 3&2 over Lee Slattery.

Tidligere på dagen tabte Morten Ørum Madsen. Thomas Bjørn er også i store problemer mod Matthew Fitzpatrick, så det ser umiddelbart ud til, at anden runde bliver uden danskere.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Aberdeen Asset Management Paul Lawrie Match Play, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk