PopulærtDP World TourLouis Oosthuizen vandt i Perth

Louis Oosthuizen vandt i Perth

Louis Oosthuizen levede op til favoritværdigheden, og vandt ISPS Handa Perth International, hvor alle danskere desværre missede cuttet.

Oosthuizen, der inden turneringen var nr. 21 på verdensranglisten, førte med tre slag efter tredje runde.

Alexander Levy
Alexander Levy

Flere pressede ham lidt i finalerunden, og tidligt på runden delte han kortvarigt føringen med Jason Scriverner. Oosthuizen havde dog råd til en afsluttende bogey og en runde i -1.

Louis Oosthuizen vandt i -16 foran Alexander Levy, der gik én af dagens bedste runder i -6, i -15.

Jason Srivener blev nr. 3 i -14, mens Grégory Bourdy og Peter Uihlein delte 4. pladsen i -13. Romain Wattel blev nr. 6 i -12, Brett Rumford nr. 7 i -11 og Mardan Mamat nr. 8 i -11.

Oosthuizens ottende Europa Tour sejr
Det var 33-årige Oosthuizens ottende Europa Tour sejr, og den første siden Volvo Golf Champions i januar 2014. Han vandt ingen turneringer i 2015, og det var første gang i fem år, at han var uden sejre.

Han har ofte været plaget af skader, men havde alligevel et ganske godt 2015, hvor han bl.a. blev nr. 2 i US Open og The Open. I sidstnævnte var han i omspil om sejren.

ISPS Handa Perth International, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk