PopulærtDP World TourLouis Oosthuizen vandt i Perth

Louis Oosthuizen vandt i Perth

Louis Oosthuizen levede op til favoritværdigheden, og vandt ISPS Handa Perth International, hvor alle danskere desværre missede cuttet.

Oosthuizen, der inden turneringen var nr. 21 på verdensranglisten, førte med tre slag efter tredje runde.

Alexander Levy
Alexander Levy

Flere pressede ham lidt i finalerunden, og tidligt på runden delte han kortvarigt føringen med Jason Scriverner. Oosthuizen havde dog råd til en afsluttende bogey og en runde i -1.

Louis Oosthuizen vandt i -16 foran Alexander Levy, der gik én af dagens bedste runder i -6, i -15.

Jason Srivener blev nr. 3 i -14, mens Grégory Bourdy og Peter Uihlein delte 4. pladsen i -13. Romain Wattel blev nr. 6 i -12, Brett Rumford nr. 7 i -11 og Mardan Mamat nr. 8 i -11.

Oosthuizens ottende Europa Tour sejr
Det var 33-årige Oosthuizens ottende Europa Tour sejr, og den første siden Volvo Golf Champions i januar 2014. Han vandt ingen turneringer i 2015, og det var første gang i fem år, at han var uden sejre.

Han har ofte været plaget af skader, men havde alligevel et ganske godt 2015, hvor han bl.a. blev nr. 2 i US Open og The Open. I sidstnævnte var han i omspil om sejren.

ISPS Handa Perth International, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk