ECCO TourLøkke og Hellgren fører Mediter Real Estate Masters

Løkke og Hellgren fører Mediter Real Estate Masters

Daniel Løkke fik en fantastisk start på årets første ECCO Tour, da han søndag kom Stadium Course på PGA Catalunya Resort rundt i fem under par. Det giver Holstebro-spilleren en delt føring sammen med Björn Hellgren, som kom den anden bane, Tour Course, rundt i samme score, fem under par.

Da regnskabet for sidste sæson blev gjort op i oktober, sluttede Daniel Løkke og Björn Hellgren præcis uden for de pladser, der gav adgang til Challenge Touren i denne sæson. Noget tyder på, at begge spillere ønsker at revanchere den skuffelse med det samme på årets ECCO Tour.

Søndag spillede Løkke og Hellgren sig i front for Mediter Real Estate Masters efter første runde, og især Daniel Løkke var svært tilfreds efter runden, da han sprudlede på den sværeste af de to baner på PGA Catalunya Resort, Stadium Course.

– Jeg spillede godt i dag. Det var godt fra tee til green, og jeg var aldrig rigtig i problemer, fortæller Daniel Løkke til ECCO Touren efter runden. Du kan se hele det interview nederst i artiklen eller på ECCO Tourens nye TV-side her.

Europa Tour spiller, Lasse Jensen skrev under på dagens eneste fejlfri scorekort, og den stabile Asserbo-profil er med sin score i fire under par blot et enkelt slag for de førende to spillere. Den placering deler han med norske Christian Aronsen, mens Martin Leth Simonsen og Martin Ovesen er en del af seks spillere på en delt femteplads i tre under par.

Du finder stillingen ved Mediter Real Estate Masters her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk