ECCO Tour2 danske ”esser”, da ECCO Touren begyndte i Spanien

2 danske ”esser”, da ECCO Touren begyndte i Spanien

Søndag startede ECCO Tour Winter Series 2016 på PGA Catalunya Resort, og det var fuld fart på fra starten for to af Danmarks største ECCO Tour profiler. Både Martin Ovesen og Benjamin Poke diskede nemlig op med golfens ultimative bedrift, en hole in one.

Martin Ovesen skulle kun bruge et enkelt slag på det 121 meter lange hul 16 på Tour Course, inden hans Pitching Wedge fandt bunden af koppen. Og på nogenlunde samme tid på Stadium Course – den anden af de to baner på PGA Catalunya Resort – slog Benjamin Poke sit 6 jern direkte i koppen fra 157 meter. Imponerende af de to unge danskere.

Martin Ovesen er efter førstedagen placeret som nummer fem ved Mediter Real Estate Masters i tre under par, mens Benjamin Poke måtte “nøjes” med en runde i en over par og en placering som nummer 41 efter en skidt afslutning på runden. Turneringen føres af Daniel Løkke og Björn Hellgren efter førstedagen.

Verdens heldigste hotelværelse?
Martin Ovesen og Benjamin Poke deler dobbeltværelse på spillerhotellet under ECCO Tour Winter Series, og der må forventes en rigtig god stemning på værelse 407 i aften.

Du finder stillingen efter første runde af Mediter Real Estate Masters her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk