Joburg Open var den første turnering i The Open Qualifying Series, så der blev spillet om tre pladser i The Open 2022, som spilles på Old Course, St Andrews fra den 14. – 17. juli.

De tre pladser gik til vinderen Thriston Lawrence, Zander Lombard og Ashley Chesters. Shaun Norris på en delt 3. plads med Ashely Chester var bedtst placeret på verdensranglisten, men han var i forvejen kvalificeret til The Open, så pladsen gik til Chesters.

For 24-årige Thriston Lawrence er det debut i en major, mens 26-årige Zander Lombard har spillet The Open tre gange med en 66. plads i 2016 som det hidtil bedste.

32-årige Ashley Chesters vandt EM for amatører i både 2013 og 2014, hvilket kvalificerede ham til The Open 2014 og 2015. Han missede cuttet i 2014, men blev som amatør nr. 12 i 2015, der i øvrigt er den seneste gang The Open blev spillet på Old Course, St Andrews.

Joburg Open var den første turnering i 2022 sæsonen på DP World Tour (tidl. Europa Touren). Fredag blev turneringen afkortet til 54 huller efter fundet af den nye Omikron coronavariant i Sydafrika, og lørdag blev den pga. dårligt vejr afkortet til 36 huller.

.
.

Joburg Open, resultat

DP World Tour skilt under Joburg Open 2021 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.