PopulærtDP World TourKun Thomas Bjørn klarede cuttet på Wentworth

Kun Thomas Bjørn klarede cuttet på Wentworth

Noget skuffende er Thomas Bjørn den eneste af de otte danskere, som er med i finalerunderne af BMW PGA Championship. Danny Willett, Scott Hend og Y.E. Yang deler føringen inden weekenden.

Bjørn, der fredag eftermiddag blev udnævnt som én af Darren Clarkes vicekaptajner til Ryder Cup, gik anden runde i -2, hvilket giver ham en 61. plads i +1.

Cutgrænsen blev +1, så efter en runde i +4 var Søren Kjeldsen ét slag fra at klare cuttet, da han slutter som nr. 70 i +2. Særligt en 8’er på par-5 hullet 12. blev dyr for Kjeldsen.

Thorbjørn Olesen blev nr. 82 i +3 efter en runde i +1, mens Joachim B Hansen sluttede som nr. 94 i +4 efter en runde i +3. Jeff Winther var rundt i +2, hvilket gav ham en 100. plads i +5.

Lucas faldt tilbage på de sidste 6 huller
Lucas Bjerregaard var -2 på runden og i par for turneringen efter 12 huller af anden runde, men efter fire bogeys og en dobbeltbogey endte det med en runde i +4 og en 109. plads i +6.

Lucas Bjerregaard
Lucas Bjerregaard

Morten Ørum Madsen blev nr. 119 i +7 efter en runde i +4 og endelig gik Søren Hansen +6, så han sluttede som nr. 133 i +10.

Willett rykkede frem på førstepladsen
Masters vinderen Danny Willett gik anden runde i -4 og deler førstepladsen i -10 med Scott Hend og Y.E. Yang.

Willett lavede seks birdies på de første 9 huller, og -6 på forni (29 slag) er ny turneringsrekord. Bag-ni var helt anderledes, da han gik +2 efter to birdies og fire bogeys. På 17. hul var han endda tæt på at få straffeslag, da han tabte sine solbriller, som var ved at ramme bolden.

Jaco Van Zyl er alene på 4. pladsen i -9 foran Jorge Campillo i -6.

Danny Willett
Danny Willett

Luke Donald, der vandt turneringen i 2011 og 2012, er nr. 11 i -4 sammen med bl.a. Martin Kaymer, mens Lee Westwood er nr. 19 i -3. Den forsvarende mester Byeong Hun An er nr. 49 i par.

Russell Knox i -2 og Shane Lowry i +3 var sammen med Kjeldsen de største profiler, som må holde turneringsfri i weekenden.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

BMW PGA Championship, leaderboard

Paul Lawrie, Padraig Harrington, Darren Clarke og Thomas Bjørn
Paul Lawrie, Padraig Harrington, Darren Clarke og Thomas Bjørn under Ryder Cup pressemødet på Wentworth

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk