PopulærtLPGAKo fører U.S. Women's Open - Nicole rykkede frem

Ko fører U.S. Women’s Open – Nicole rykkede frem

Nicole Broch Larsen spillede sig frem i feltet, så hun er nr. 32 inden finalerunden af U.S. Women’s Open. 19-årige Lydia Ko fører med ét slag, og kan vinde sin tredje major.

Efter anden runde var Nicole nr. 48 i +3. Med tre birdies og to bogeys gik hun tredje runde i -1, så hun er nr. 32 i -1 inden søndagens finale.

Lydia Ko overtog føringen
Verdensetteren Lydia Ko nærmer sig sin fjerde LPGA sejr i år. Hun gik tredje runde i -2 og fører i -7 foran Eun Hee Ji og Sung Hyun Park i -6.

Brittany Lang gik dagens bedste runde i -4 og rykkede frem til en 4 plads i -5, som hun deler med Amy Yang.

Stacy Lewis og Ariya Jutanugarn gik begge -3, så de rykkede frem til en 8. plads i -2. Lexi Thompson og Suzann Pettersen er delt nr. 32 i +2, mens Brooke M Henderson er nr. 58 i +7.

Ko har vundet to af de seneste tre majors
I september 2015 vandt Lydia Ko sin første major i The Evian Championship, og i april vandt hun ANA Inspiration. Hun tabte omspil til Brooke M Henderson KPMG Women’s PGA Championship, og har således vundet to af de seneste tre majors.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag aften fra kl. 21. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

U.S. Women’s Open, leaderboard

Nicole Broch Larsen
Nicole Broch Larsen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk