Korn Ferry TourCappelen: - Synes jeg spillede ok

Cappelen: – Synes jeg spillede ok

Efter to runder i 66 slag, måtte danske Sebastian Cappelen ”nøjes” med en runde i 70 slag, da han spillede sin tredje runde ved LECOM Healt Challenge på Web.com Tour. Cappelen begyndte dagen på en delt førsteplads, men en bogey på femte hul betød, at han faldt et par pladser tilbage. Der var seks, syv spillere, der gennem hele runden skiftede til at være i front, og Cappelen kom med birdies på 9., 10. og 13. igen op på leaderboardets øverste plads.

– Jeg synes jeg spillede ok. Der var et par løse wedgeslag i dag, men det var også svært at vurdere vinden, der kom meget i stød, sagde Cappelen efter runden.

Det var især på de sidste huller, at vinden drillede fynboen. På par 3 hullet 15. kostede et skidt teeslag en bogey, og på 16., var vinden igen ved at koste Cappelen. Han slog, med egne ord, er godt wedgeslag ind mod green, men endte godt 10 meter for kort på det lave plateau på green, heldigvis reddede han par, før en birdie på 17. gav en samlet score på 14 under par.

– Jeg spillede smart i dag, men vinden gav lidt usikkerhed på nogle af slagene. Jeg har arbejdet med nogle små ændringer i svinget, som ikke sidder 100 procent, så det giver lidt usikkerhed ude på banen, forklarede han.

Søndag skal Cappelen fra en delt fjerdeplads jagte den førende australier, Rhein Gibson, der er to slag foran, men det betyder ikke nødvendigvis angreb fra start.

– Jeg skal se forholdende an i morgen, hvis det blæser som i dag, så tørrer banen forhåbentlig lidt ud, og det kan jeg udnytte med mine lange jern (Cappelen har både et 1-jern og et 2-jern i bag’en). Men alt i alt, så føles det godt, så jeg glæder mig til i morgen, siger Sebastian Cappelen, der ligesom i tredje runde, har sin hustru Audrey som caddie.

– Det har været planen hele tiden, at hun skulle gå for mig i weekenden, og det gik rigtig godt i dag, så det fortsætter jeg selvfølgelig med.

Se om det lykkes Sebastian Cappelen, at vinde sin anden turnering på Web.com Tour, når C More Golf sender direkte søndag aften fra kl. 19.00 – 22.00.

LECOM Health Challenge, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

Verdensranglisterne, 15. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring som verdens bedste med sin anden Masters sejr på tre år. Og Ludvig Åberg er nu helt fremme på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk