PopulærtPGA TourKjeldsen spiller på PGA Tour i denne uge

Kjeldsen spiller på PGA Tour i denne uge

Søren Kjeldsen er blandt deltagerne i Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard, som spilles på Bay Hill fra torsdag til søndag.

I de første to runder skal Søren Kjeldsen spille med John Huh og David Hearn. Tidsforskellen er -5 timer, og torsdag begynder de kl. 18:56 dansk tid. Deres starttid fredag er kl. 14:11.

Kjeldsen er kvalificeret via top-50 på verdensranglisten
Arnold Palmer Invitational adskiller sig fra de almindelige PGA Tour turneringer, da det er én af fem turneringer, der har status som invitationsturnering. Reelt er der dog ikke ret mange, som er inviteret, da de fleste er kvalificeret på forskellig vis.

Der er et begrænset felt på blot 120 deltagere, hvoraf de 70 er reserveret til spillere i PGA Tour kategorierne. Herudover kan bl.a. top-50 på verdensranglisten deltage uanset om de er medlem af PGA Tour.

Søren Kjeldsen er pt. nr. 43 på verdensranglisten, hvilket er hans adgang til turneringen.

Kjeldsen og Thorbjørn med i næste uges WGC turnering
Søren Kjeldsen spiller dermed to turneringer i træk i USA, da han også er med i næste uges WGC – Dell Match Play.

Hulspilsturneringen begynder allerede på onsdag, og her er Thorbjørn Olesen også blandt de 64 deltagere.

Matt Every efter sejren i Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard 2015
Matt Every efter sejren i Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard 2015

Every kan vinde for tredje gang i træk
32-årige Matt Every har kun vundet to PGA Tour turneringer i karrieren, og det er de seneste to udgaver af Arnold Palmer Invitational.

Tiger Woods har vundet turneringen på Bay Hill hele otte gange. Fire gang i træk efter den første sejr i år 2000. Derefter i 2008 og 2009 samt igen i 2012 og 2013. Tiger er dog fortsat skadet, og ikke blandt deltagerne.

Der er et stærkt felt med bl.a. Rory McIlroy, Jason Day, Adam Scott, Henrik Stenson og Justin Rose fra top-10 på verdenranglisten.

C More Golf sender direkte 
Turneringen sendes direkte på C More Golf. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Torsdag og fredag er det med Jesper Knudsen og Jeppe Huldahl som kommentatorer, mens Jesper Kundsen og Lars Nysøe guider os seere gennem finalerunderne.

Featured groups fra kl. 12:30
Allerede fra kl. 12:30 kan man torsdag og fredag se featured groups.

Torsdag vil der være fokus på grupperne med Adam Scott, Brandt Snedeker og Henrik Stenson samt Matt Kuchar, Justin Rose og Graeme McDowell.

Fredag vil der være fokus på grupperne med Jason Day, Zach Johnson og Hideiki Matsuyama samt Rory McIlroy, Kevin Kisner og Matt Every.

Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk