BettingBetting tips, uge 11 2016

Betting tips, uge 11 2016

Europa Touren er rejst fra Thailand til Indien, hvor den anden udgave af Hero Indian Open spilles på Delhi GC. Eller rettere anden gang den tæller på Europa Touren, for Indian Open blev spillet første gang tilbage i 1964.

Anirban Lahiri er forsvarende mester, og blandt de tidligere vindere er også den femdobbelte The Open vinder Peter Thomson og Payne Stewart.

Joachim B Hansen og Jeff Winther er de to danske deltagere.

Søren Kjeldsen
Søren Kjeldsen

Søren Kjeldsen spiller på PGA Tour i denne uge, da han er blandt deltagerne i Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard.

Den adskiller sig fra de almindelige PGA Tour turneringer, da der blot er 120 deltagere i feltet. Der er også forskellige måder at kvalificere sig, og Kjeldsen er med via sin placering i top-50 på verdensranglisten.

Matt Every har vundet turneringen de seneste to år.

Nedenfor ses ugens bud på en vinder. Ud for spilleren ses først vinderodds, og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 5 i turneringen.


Hero Indian Open

Anirban Lahiri – (Odds 8 / 2,75)
Lahiri kvalificerede sig til PGA Tour sidste år. Her har han dog ikke helt fået den start, han kunne have ønsket. Nu er han hjemme i Indien, og er favorit til at genvinde turneringen.

Peter Uihlein – (Odds 24 / 6,2)
Uihlein er i topform, og har haft gode muligheder for at vinde de seneste uger. Han blev nr. 9 i Malaysia og derefter nr. 4 i både Australien og Thailand. Deltog ikke sidste år, men ligner et meget godt bud på en vinder.

S.S.P Chawrasia – (Odds 46 / 10)
Som Lahiri er Chawrasia fra Indien. De to var i omspil om sejren sidste år, hvor Chawrasia blev nr. 2 i sit hjemlands største turnering for fjerde gang. Vandt Asian Tour turneringen Panasonic Open India 2014 på banen i Delhi. Det trækker dog gevaldigt ned, at han har misset cuttet i sine seneste tre turneringer.Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard

Rory McIlroy – (Odds 6,8 / 2,46)
Bookmakernes favorit selvom McIlroy har haft lidt svingende resultater på det seneste. Spillet har ikke helt fungeret over fire runder, men senest blev han nr. 3 i WGC – Cadillac Championship. McIlroy ser ud til at være tæt på topformen, så jeg tror på mindst en top-5 placering.

Adam Scott – (Odds 9,8 / 2,94)
Det vil næsten være for imponerende, hvis Adam Scott vinder tre turneringer i træk. Men han har været overbevisende med først en 2. plads i Northern Trust Open efterfulgt af sejre i Honda Classic og WGC – Cadillac Championship. Er tilbage efter en uges pause.

Henrik Stenson – (Odds 15,5 / 4,3)
Blev nr. 2 sidste år, og jeg tror på at han kan slutte en plads højere i år. Har dog skuffet lidt de seneste uger med først en 28. plads i WGC – Cadillac Championship og en 11. plads i Valspar Championship.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat. Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

True Thailand Classic

  • Thongchai Jaidee – (Odds 13 / 4,2) – Nr. 14
  • Scott Hend – (Odds 46 / 10) – Vandt = kr. 5.600
  • Thomas Pieters – (Odds 23 / 6,5) – Nr. 3 = kr. 650 

Valspar Championship

  • Jordan Spieth – (Odds 6,5 / 2,38) – Nr. 18
  • Danny Willett – (Odds 21 / 7) – Nr. 22
  • Louis Oosthuizen – (Odds 31 / 7,5) – Nr. 7

Med 12 bets på hver kr. 100 var den samlede indsats kr. 1.200 dvs. et overskud på kr. 5.050.

År til dato:

Indsats: kr. 11.400,-
Gevinst: kr. 23.228,-
Samlet: + kr. 11.828,-

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk