PopulærtPGA TourKjeldsen i par på Bay Hill hvor Day fører

Kjeldsen i par på Bay Hill hvor Day fører

Søren Kjeldsen fik en udmærket start på Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard på PGA Tour. Jason Day fører foran bl.a. Adam Scott og Henrik Stenson på 2. pladsen, mens Rory McIlroy er langt tilbage i feltet.

Kjeldsen er med i feltet via sin placering i top-50 på verdensranglisten, hvilket der kan læses mere om i denne artikel på 19hul.dk.

Han begyndte første runde på 10. hul med en bogey, men efter to birdies var Kjeldsen -1 efter de første 9 huller. På banens for-ni lavede han en enkelt bogey.

Runden i par giver Kjeldsen en delt 68. plads ud af de blot 120 spillere i feltet på Bay Hill.

Day foran Scott og Stenson
På trods af en dobbeltbogey på 9. hul, og en for-ni i blot -1, så fører Jason Day i -6, da han gik bag-ni i -5.

Adam Scott, der har en andenplads og to sejre i sine seneste tre turneringer, deler andenpladsen i -5 med Henrik Stenson, Marc Leishman, Brendan Steele og Troy Merritt.

Justin Rose er ét slag længere tilbage på en delt 7. plads i -4. Den deler han med bl.a. Francesco Molinari, Emiliano Grillo og Lucas Glover. Lucas Glover var -6 efter 14 huller men lavede en dobbeltbogey på banens 7. hul.

To dobbeltbogeys af McIlroy
Rory McIlroy håber at vinde en turnering inden Masters, men det bliver næppe i denne uge.

Han begyndte med en dobbeltbogey på 1. hul og efter en birdie på 6. hul lavede han endnu en dobbeltbogey på 8. hul. +3 efter for-ni, og bag-ni spillede han i par, så han er nr. 107 i +3.

Turneringen sendes direkte på C More Golf hver aften, men allerede fra om eftermiddagen kan man se featured groups. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard, leaderboard

Rory McIlroy
Rory McIlroy

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk