PopulærtPGA TourKjeldsen: - Glad og stolt over at være tilbage på Sawgrass

Kjeldsen: – Glad og stolt over at være tilbage på Sawgrass

C More Golf har talt med Søren Kjeldsen op til The Players Championship, som begynder torsdag på TPC of Sawgrass torsdag.

Det kaldes den femte major, og præmiesummen på $ 10,5 er årets største. Kjeldsen er kvalificeret via sin placering i top-50 på verdensranglisten, hvor han pt. er nr. 39.

– Jeg nyder at være tilbage. Jeg har ikke været på Sawgrass i rigtig mange år, ligesom jeg ikke havde været på Augusta i rigtig mange år. Jeg er vildt glad og vildt stolt over at være tilbage, siger Kjeldsen bl.a. i interviewet som kan ses nedenfor og på C More Golfs Facebook side.

Det er anden gang i karrieren, at Søren Kjeldsen deltager i The Players Championship, hvor han missede cuttet i 2009.

Kjeldsen har holdt tre ugers turneringspause efter han først blev nr. 7 i Masters og nr. 4 i Open de España på Valderrama ugen efter.

C More Golf sender direkte torsdag til søndag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Kjeldsen: “Formen er god”Søren Kjeldsen fortæller om sin form forud for THE PLAYERS Championship: “Formen er god, og jeg nyder virkelig at være tilbage!”. Se Players på C More fra torsdag-søndag.

Opslået af C More Golf Danmark på 10. maj 2016

 

The Players Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk