PopulærtPGA TourJon Rahm vandt American Express - fire sejre i seks turneringer

Jon Rahm vandt American Express – fire sejre i seks turneringer

Jon Rahm vandt The American Express og har dermed vundet fire af sine seneste seks turneringer. I de to andre er han blevet henholdsvis nr. 4 og 8! Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Jon Rahm, der vandt i 2018 da turneringen hed CareerBuilder Challenge og har vundet tre af sine seneste fem turneringer, delte føringen med Davis Thompson i -23 inden finalerunden. De var fire slag bedre end JT Poston og Christiaan Bezuidenhout på 3. pladsen i -19.

Jon Rahm begyndte finalerunden med to birdies, og det endte med en runde i -4 og en sejr i -27 foran Davis Thompson i -26. Xander Schauffele og Chris Kirk delte 3. pladsen i -25 foran Taylor Montgomery i -24.

Rookien Davis Thompson på andenpladsen spillede sin 20. PGA Tour turneringen, og var mest glad for at han spillede finalerunden med Jon Rahm, da det kunne være med til at gøre ham til en bedre golfspiller.

Erik van Rooyen, Matti Schmid, Robby Shelton, Tom Kim og JT Poston delte 6. pladsen i 23. Scottie Scheffler blev delt nr. 11 i -22.

Fire sejre i sine seneste seks turneringer

Med sejren har Jon Rahm vundet tre af sine seneste fem turneringer siden begyndelsen af oktober, hvoraf de to har været på DP World Tour.

Først vandt han Open de España, hvorefter han blev nr. 4 i The CJ Cup, han vandt sæsonfinalen DP World Tour Championship, blev nr. 8 i Hero World Challenge, han vandt han Sentry Tournament of Champions og nu så også The American Express.

Rahm har selv sagt, at han siden efteråret har været den bedste spiller i verden, selvom han ikke er nr. 1 på verdensranglisten. Og det må man nok konkludere at han er, og fortsætter det sådan vil han snart også igen indtage førstepladsen på verdensranglisten.

The American Express, resultat
– Pro-Am

Jon Rahm med familioen efter sejren i The American Express 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk