Cutter & Buck TourAlexander Frances blev nr. 3, da William Nygård vandt GolfStar Winter Series...

Alexander Frances blev nr. 3, da William Nygård vandt GolfStar Winter Series I

Svenske William Nygård vandt GolfStar Winter Series I på den svenske MoreGolf Mastercard Tour, der som den danske ECCO Tour er en del af Nordic League. Næste turnering begynder på tirsdag.

Det var sæsonens første Nordic League turnering, og inden finalerunden var Alexander George Frances bedste dansker på en andenplads i -10, hvilket var tre slag efter William Nygård på førstepladsen.

William Nygård gik -4 i finalerunden på Forest Course og vandt i 17 foran finske Matias Honkala i -15 på Empordà Golf Club i Costa Brava, Spanien, hvor der blev spillet om 625.000 SEK svarende til ca. 420.000 danske kroner.

Alexander George Frances afsluttede med en runde i -2, hvilket gav en delt 3. plads i -12 sammen med svenskerne Charlie Lindh og Pelle Edberg.

Marcus Hansen blev nr. 8 i -9, Søren Broholt Lind og Peter Launer Bæk nr. 10 i -7, Christian Jacobsen og Morten Ørum Madsen nr. 13 i -6, mens Nicolai Nøhr Madsen, Victor Bjørløw og Bjørn la Cour Søborg delte 22. pladsen i -4.

Magnus A Østergaard blev nr. 28 i -3, Oskar Ambrosius nr. 33 i -1 mens August Thor Høst og Jonas Lykke Petersen delte 39. pladsen i par. De øvrige af knap 30 danskere i feltet missede cuttet.

Den anden og sidste GolfStar Winter Series turnering spilles fra på tirsdag til torsdag, og det er også på Empordà Golf Club.

GolfStar Winter Series I, resultat

Alexander Frances – Foto: Svenska proffstourerna

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk